Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > issues > Issue with the MaxQ proxy

maxq
Discussion topic

Back to topic list

Issue with the MaxQ proxy

Author Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl>
Full name Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl>
Date 2008-12-01 01:14:35 PST
Message Hi,
 
I am encountering the following issue with the MaxQ HTTP proxy:
When I visit some websites (e.g. www.google.com and www.postbank.nl )
I receive an empty response.
I believe it may have something to do with redirects but not sure.
 
Is this an issue or am I doing something wrong?
 
Best regards,
 
Cor-Paul Bezemer
____________________​____________________​____________________​_____
Weet jij het beter? Geef je mening over de taal in Windows Live-producten!
http://www.microsoft​.com/language/MTCF/m​tcf_home.aspx?langid​=1455&cult=nl-nl​
Attachments

« Previous message in topic | 1 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Issue with the MaxQ proxy Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> 2008-12-01 01:14:35 PST
     Re: [maxq-issues] Issue with the MaxQ proxy dillense Bruno Dillenseger 2008-12-05 09:06:51 PST
         Re: [maxq-issues] Issue with the MaxQ proxy dillense Bruno Dillenseger 2008-12-09 07:59:26 PST
             RE: [maxq-issues] Issue with the MaxQ proxy Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> 2008-12-09 08:08:54 PST
                 Re: [maxq-issues] Issue with the MaxQ proxy dillense Bruno Dillenseger 2008-12-11 07:30:48 PST
                     RE: [maxq-issues] Issue with the MaxQ proxy Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> Cor-Paul Bezemer <koningcor at live dot nl> 2008-12-11 07:34:15 PST
Messages per page: