Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [maxq-users] Regarding MAXQ1.0.3 Issue

maxq
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

Re: [maxq-users] Regarding MAXQ1.0.3 Issue

Author saperski
Full name Marcin Cieslak
Date 2009-03-10 06:32:22 PDT
Message 2009/3/5 Thanveer Hasan <thanveer_hasan@s​atyam.com>:
> Also there is a frequent error popping up “MAX-Q supports HTTP Protocol
> only”. My protocol is http. So can I get some assistance regarding this?

Looks like you didn't enter your proxy settings in the browser correctly.

Do not use maxq for all protocols, ONLY for http (not even https).

Can you show us your browser settings?

--Marcin

[maxq-users] Regarding MAXQ1.0.3 Issue

Author thanveer_hasan
Full name Thanveer Hasan
Date 2009-03-05 01:33:06 PST
Message Hi All

I downloaded and installed maxq-1.0.3 and have set the web browser with appropriate proxy as per the documentation. But when I try to record a script of my web site, I do not see any recording taking place.

Also there is a frequent error popping up "MAX-Q supports HTTP Protocol only". My protocol is http. So can I get some assistance regarding this?

Thanks in Advance

Mohammad Thanveer Hasan


____________________​____________
DISCLAIMER:
This email (including any attachments) is intended for the sole use of the intended recipient/s and may contain material that is CONFIDENTIAL AND PRIVATE COMPANY INFORMATION. Any review or reliance by others or copying or distribution or forwarding of any or all of the contents in this message is STRICTLY PROHIBITED. If you are not the intended recipient, please contact the sender by email and delete all copies; your cooperation in this regard is appreciated.
Attachments
Messages per page: