Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script

maxq
Discussion topic

Back to topic list

Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script

Author Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk>
Full name Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk>
Date 2008-10-07 05:09:44 PDT
Message Getting the exact same error with same version of Java.

I haven't amended the script in any way, shape or form. Scouts honour.

Carl



Oliver Bock wrote:
>
> Python (and Jython) care about indenting. It must be completely
> consistent except on comment lines and blank lines. Python/Jython
> consider a tab character to be equivalent to 8 spaces I think, but it
> is best to have no tabs.
>
> Did you edit the script using another editor? It might have replaced
> tabs with spaces or spaces with tabs, or somehow mucked up the
> indent. Does the indenting look consistent in Notepad?
>
>
> Oliver
>
> --
> On 11/01/2008, at 10:39, Dan Cordell (Temporary) wrote:
>
>> I'm running MaxQ on two different machines, WinXP and Vista, and
>> getting an identical error when I try to run a recording. Here's
>> the error, before I explain what I was doing:
>>
>> --------------------​--------------------​--------
>> Traceback (innermost last):
>> (no code object) at line 0
>> File "<string>", line 15
>> self.setCharset(';
>> boundary=-----------​----------------2795​8115224164')
>> ^
>> SyntaxError: inconsistent dedent
>> --------------------​--------------------​--------
>> All I've done so far is install Jython, MaxQ, and then recorded a
>> short script (logging into an internal site, clicking one link,
>> then logging out). I've done the recording seperately on each
>> machine. As I said above, one machine is running WinXP (all the
>> latest service packs and patches), and the other is running Vista
>> (likewise).
>>
>> Java version is 1.6.0_03 on each machine.
>>
>> I did a search through the issues and user archives of the MaxQ
>> mailing list, as well as several web searches, and as far as I can
>> tell nobody else has had this problem.
>>
>> Anyone have any ideas? Have I missed a step in installation, or
>> misconfigured MaxQ (not that I saw any configuration to deal with
>> upon installation)?
>>
>> Thanks!
>>
>
>
>

--
View this message in context: http://www.nabble.co​m/Getting-a-SyntaxEr​ror-when-trying-to-r​un-a-recorded-script​-tp14746627p19856686​.html
Sent from the maxq - users mailing list archive at Nabble.com.

« Previous message in topic | 3 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com> "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com> 2008-01-10 15:39:26 PST
     Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script oliverbock Oliver Bock 2008-01-13 00:45:36 PST
         Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk> Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk> 2008-10-07 05:09:44 PDT
             Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script oliverbock Oliver Bock 2008-10-08 22:20:58 PDT
Messages per page: