Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Browser can't see the responses

maxq
Discussion topic

Back to topic list

Browser can't see the responses

Author Foris <c_christophorou at yahoo dot com>
Full name Foris <c_christophorou at yahoo dot com>
Date 2007-02-09 02:21:28 PST
Message Hi ppl,

I downloaded MaxQ to evaluate whether I can use it for testing a web
application.

I installed it on a pc, configured my proxy settings at the configuration
file and started it.
Then I defined at the browser of another PC, the IP/Port of the first PC as
proxy settings
and tried to visit an external web-page.

The problem is that, while I can see the script being generated correctly,
and while I can rerun
the test successfuly, my browser cannot get the responses of the pages I
visit. I am always getting
 a messagfe telling me that it can't connect to the page!

I tried this with both IE and Firefox. Is there any other setting I need to
deal with?

Thanx in advance.

Chris
--
View this message in context: http://www.nabble.co​m/Browser-can%27t-se​e-the-responses-tf31​99535.html#a8883268
Sent from the maxq - users mailing list archive at Nabble.com.

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Browser can't see the responses Foris <c_christophorou at yahoo dot com> Foris <c_christophorou at yahoo dot com> 2007-02-09 02:21:28 PST
     Re: [maxq-users] Browser can't see the responses oliverbock Oliver Bock 2007-02-09 12:56:54 PST
Messages per page: