Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script

maxq
Discussion topic

Back to topic list

Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script

Author "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com>
Full name "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com>
Date 2008-01-10 15:39:26 PST
Message I'm running MaxQ on two different machines, WinXP and Vista, and getting
an identical error when I try to run a recording. Here's the error,
before I explain what I was doing:
--------------------​--------------------​--------
Traceback (innermost last):
  (no code object) at line 0
  File "<string>", line 15
       self.setCharset(';
boundary=-----------​----------------2795​8115224164')
       ^
SyntaxError: inconsistent dedent
--------------------​--------------------​--------
All I've done so far is install Jython, MaxQ, and then recorded a short
script (logging into an internal site, clicking one link, then logging
out). I've done the recording seperately on each machine. As I said
above, one machine is running WinXP (all the latest service packs and
patches), and the other is running Vista (likewise).

Java version is 1.6.0_03 on each machine.

I did a search through the issues and user archives of the MaxQ mailing
list, as well as several web searches, and as far as I can tell nobody
else has had this problem.

Anyone have any ideas? Have I missed a step in installation, or
misconfigured MaxQ (not that I saw any configuration to deal with upon
installation)?

Thanks!
Attachments

« Previous message in topic | 1 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com> "Dan Cordell (Temporary)" <DanCo at vulcan dot com> 2008-01-10 15:39:26 PST
     Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script oliverbock Oliver Bock 2008-01-13 00:45:36 PST
         Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk> Carphill <c_phillips_2000 at yahoo dot co dot uk> 2008-10-07 05:09:44 PDT
             Re: [maxq-users] Getting a SyntaxError when trying to run a recorded script oliverbock Oliver Bock 2008-10-08 22:20:58 PDT
Messages per page: