Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error

maxq
Discussion topic

Back to topic list

Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error

Author oliverbock
Full name Oliver Bock
Date 2004-11-01 15:06:11 PST
Message Jeevak,

I got an account with theserverside.com, but I cannot reproduce your
problem using IE6 on Windows 2000. I do notice that the pages include
requests to zedo.com, which is presumably an advertising site. Perhaps
when you were using it a different advertiser (Adobe) was used, or
perhaps your page is customised because you have some history with the
site.

If you search the HTML source of the page you reach after logging in,
does it mention rms.adobe.com?

Do you see anything in the command-line window when the error occurs?
If the error is being presented in a box in the GUI then it should
print some information.


    Oliver

On 02/11/2004, at 09:48, Jeevak Kasarkod wrote:
> None of them use https. I took the following steps
> 1. Setup the browser to use the proxy port.
> 2. URL pointed to http://www.theserverside.com
> 3. Attempted logging in using my credentials.
> 4. After logging in successfully, maxQ throws the "Cannot connect to
> rms.adobe.com" error.
>
> Thanks,
> Jeevak
>
> -----Original Message-----
> From: Oliver Bock [mailto:oliver at g7 dot org]
> Sent: Monday, November 01, 2004 2:36 PM
> To: users at maxq dot tigris dot org
> Subject: Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error
>
> Do any of the web pages in your test case include https in their
> addresses? MaxQ would have problem with them.
>
> Can you write me some instructions so I can reproduce this problem?
>
>
> Oliver
>
> --
> On 02/11/2004, at 09:22, Jeevak Kasarkod wrote:
>> Hi oliver,
>> The scripts run fine on the commandline as well its just that
>
>> these error message boxes keep popping up during the recording
> session.
>> It is misleading since I am not sure if it generated the right code.
>>
>> Thanks,
>> Jeevak
>> -----Original Message-----
>> From: Oliver Bock [mailto:oliver at g7 dot org]
>> Sent: Monday, November 01, 2004 2:13 PM
>> To: users at maxq dot tigris dot org
>> Subject: Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error
>>
>>> I am new to the MaxQ regression testing tool. As a first attempt at
>>> generating some automated testing scripts with this tool,I tried
>>> testing out the registration process for a website and it threw a
>>> "Cannot connect to rms.adobe.com" error. I am using the latest 0.98
>>> version of maxQ. The generated tests however run successfully from
>>> the
>>
>>> GUI. Are there any settings I need to change? Secondly,is there any
>>> detailed documentation about the tool other than the html pages on
>>> the
>>
>>> tigris.org website?
>>
>> So you are saying that when you run your script from the GUI it works,
>
>> but when you run the identical script from the command line, it does
>> not?
>>
>> The only documentation is what you see on maxq.tigris.org, but feel
>> free to ask questions on this list.
>>
>>
>> Oliver
>>
>>
>> --------------------​--------------------​--------------------​---------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
>> For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org
>>
>>
>> --------------------​--------------------​--------------------​---------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
>> For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org
>>
>>
>
>
> --------------------​--------------------​--------------------​---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org
>
>
> --------------------​--------------------​--------------------​---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org
>
>

--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org

« Previous message in topic | 6 of 10 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> 2004-11-01 10:57:40 PST
     Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error oliverbock Oliver Bock 2004-11-01 14:13:03 PST
         RE: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> 2004-11-01 14:22:01 PST
             Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error oliverbock Oliver Bock 2004-11-01 14:35:38 PST
                 RE: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> 2004-11-01 14:48:21 PST
                     Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error oliverbock Oliver Bock 2004-11-01 15:06:11 PST
                         RE: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> 2004-11-01 15:16:47 PST
                             Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error oliverbock Oliver Bock 2004-11-01 16:11:50 PST
                                 RE: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> Jeevak Kasarkod <jeevak at middleware-company dot com> 2004-11-01 16:24:34 PST
                                     Re: [maxq-users] Cannot connect to rms.adobe.com error oliverbock Oliver Bock 2004-11-01 16:50:30 PST
Messages per page: