Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [maxq-users] maxq 0.95 on XP + SP 2 will not run up

maxq
Discussion topic

Back to topic list

[maxq-users] maxq 0.95 on XP + SP 2 will not run up

Author Gillian Mackenzie <gillianmackenzie at btconnect dot com>
Full name Gillian Mackenzie <gillianmackenzie at btconnect dot com>
Date 2004-09-28 02:33:21 PDT
Message I installed maxq 0.95 on Windows XP with Service Pack 2 and java standard
edition 1.4.2_04. Java installation appears ok. Can run Sun demos and
"java -version" reports fine. However, maxq fails to run up.

With no arguments get:

Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.runTests(Main.​java:141)
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.main(Main.java​:101)

With -debug get:

org.apache.commons.c​li.UnrecognizedOptio​nException: Unrecognized option: -e
        at org.apache.commons.c​li.Parser.processOpt​ion(Parser.java:253)​
        at org.apache.commons.c​li.Parser.parse(Pars​er.java:170)
        at org.apache.commons.c​li.Parser.parse(Pars​er.java:114)
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.parseLine(Main​.java:38)
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.main(Main.java​:93)
Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.runTests(Main.​java:141)
        at com.bitmechanic.maxq​.Main.main(Main.java​:101)

Feel I must be missing something very simple. Sorry to trouble you but any
help would be much appreciated.

Thanks
gmackenzie




--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ma​xq.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at maxq dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[maxq-users] maxq 0.95 on XP + SP 2 will not run up Gillian Mackenzie <gillianmackenzie at btconnect dot com> Gillian Mackenzie <gillianmackenzie at btconnect dot com> 2004-09-28 02:33:21 PDT
     Re: [maxq-users] maxq 0.95 on XP + SP 2 will not run up oliverbock Oliver Bock 2004-09-28 14:12:35 PDT
         [maxq-users] java.lang.ClassFormatError Stephen Rufle <srufle at salmonllc dot com> Stephen Rufle <srufle at salmonllc dot com> 2004-10-05 11:56:34 PDT
             Re: [maxq-users] java.lang.ClassFormatError oliverbock Oliver Bock 2004-10-05 16:10:50 PDT
                 Re: [maxq-users] java.lang.ClassFormatError Stephen Rufle <srufle at salmonllc dot com> Stephen Rufle <srufle at salmonllc dot com> 2004-10-05 16:19:29 PDT
                     Re: [maxq-users] java.lang.ClassFormatError oliverbock Oliver Bock 2004-10-05 16:32:33 PDT
Messages per page: